Skip to main content

Website laten maken Gistel

Website laten maken in regio Gistel?

We helpen u graag!

 • Professioneel webdesign – op maat van jouw bedrijf
 • Geoptimaliseerd voor Google – to “Rise” to the top!
 • Gebruiksvriendelijk & responsief – ze zien er goed uit op élk scherm
 • Eenvoudige beheermodule – om zelf aanpassingen te maken
 • Degelijke service na verkoop in Gistel – onderhoud, aanpassingen, updates, uitleg…
Geert Devriese - Sierplant BV
Tevreden klant

Een succesvolle website laten maken in 3 stappen

1

Eerste gesprek

Samen overlopen we uw noden en wensen. We bekijken de mogelijkheden en maken een concrete offerte op maat of een abonnementsformule op.
2

Design & Ontwikkeling

Daarna starten we met het design en de ontwikkeling. U ontvangt een eerste proef van de website, waarop na goedkeuring verder gebouwd kan worden.
3

Lancering & Onderhoud

Wanneer na overleg alle details werden uitgewerkt, lanceren we de website. Vervolgens kunt u rekenen op persoonlijke support service en degelijk onderhoud, om de website veilig online te houden.
Laptop Ghent Bike Service webdesign

Enkele realisaties

Riseweb is gericht op het creëren van aantrekkelijke en functionele websites die jouw bedrijf online vertegenwoordigen. Wij maken websites op maat van de klant, die uw merkidentiteit weerspiegelen en uw online aanwezigheid versterken.

Website De Factuurhelden - door Riseweb.be

Website De Factuurhelden

Website Keramaat - door Riseweb.be

Website Keramaat

Website Lea Bouchout - door Riseweb

Website Lea Bouchout

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een website laten maken?

€149 per maand. Dat is mijn maandelijkse prijs om een website te laten maken naar wens. Een website die zelf aanpasbaar is door de klant, goed vindbaar is in Google en zich aanpast aan elk scherm formaat. Inclusief domeinnaam, webhosting, e-mailadressen, contactformulier én persoonlijke service van mij!

Wens je liever een eenmalige prijs via een offerte? Geen probleem! Neem contact om een concrete offerte met de totale kostprijs te ontvangen voor uw idee, uw bedrijf, vzw…

Wat kosten aanpassingen aan mijn website?

Helemaal niets, indien je het zelf doet! Bij Riseweb heb je namelijk de mogelijkheid om zelf aanpassingen uit te voeren aan de teksten en afbeeldingen van je website, via een gebruiksvriendelijke beheermodule. Geen technische kennis vereist!

Wens je de aanpassing toch liever door mij te laten uitvoeren? Of wens je meer ingrijpende aanpassingen die je niet zelf kunt doen? Geen probleem! Dan kan dit tegen het standaard uurtarief van €65 excl. BTW uitgevoerd worden.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

Dit is vaak afhankelijk van hoeveel gegevens er reeds beschikbaar zijn en hoeveel haast er is bij de klant. Beschik je al over een duidelijk idee of een bepaalde visie voor de website? Een naam, logo, huisstijl, alle teksten en bijhorende afbeeldingen? Dan kan het snel gaan! Dergelijke websites heb ik reeds voltooid in 1 week tijd of minder.

Moeten alle bovenstaande zaken echter nog uitgewerkt en samen besproken worden? Dan duurt alles wat langer. Bij de gemiddelde klant (zonder haast) is dit een 4 à 6 weken, van de eerste afspraak tot de lancering van de volledig afgewerkte website. Maar indien nodig kan het altijd sneller.

Waarmee moet ik rekening houden bij het kiezen van een webdesigner?

Goed dat je je deze vraag stelt! Er zijn namelijk veel zaken om rekening mee te houden, waar je in eerste instantie misschien nog niet over had nagedacht. Zoals de verschillende mogelijkheden, het prijsmodel, de manier van werken, de service na verkoop… Lees er alles over in mijn blog artikel:
6 Gouden Tips bij het kiezen van een website bouwer

Zal mijn website goed scoren in Google?

Zeker en vast. Tijdens het bouwen van elke nieuwe website past Riseweb standaard al enkele van de belangrijkste SEO technieken toe. Dit zorgt alvast voor een stevige basis aan zoekmachine optimalisatie, een essentieel onderdeel van uw online marketing. Maar om echt bovenaan te prijken in de zoekresultaten is er meer nodig.

Daarom bieden we ook verschillende aanvullende SEO-diensten aan, waaronder zoekwoordonderzoek, kwalitatieve copywriting en concurrentie analyse, om ervoor te zorgen dat je website maximaal presteert in Google en andere zoekmachines.

Ben ik dan voor altijd gebonden aan Riseweb wanneer jullie mijn website maken?

Zeker niet. Wanneer je een website laat maken door Riseweb registreren wij altijd de domeinnaam op naam van de klant, zodat jij de juridische eigenaar bent en de domeinnaam kunt verhuizen indien gewenst. En de website zelf, die draait op WordPress. Het meest populaire en flexibele CMS (content management system) ter wereld. Niet meer tevreden? Dan kan uw website eenvoudig verhuisd worden, zonder verlies van data.

Professionele website laten maken in Gistel?

Webdesign Gistel

Riseweb maakt websites en webshops op maat, volgens de wensen van de klant. De websites zijn zelf aanpasbaar, responsief, met online formulieren, mogelijkheid tot aanbieden online boekingen enz.

Website verhuizingen

Niet meer tevreden van uw huidige website partner? Website te traag? Te duur geworden? Riseweb verzorgt de volledige verhuis van uw websites, domeinnamen en mailboxen, met minimale downtime.

Website problemen

Website is down gegaan? Website toont foutmeldingen? Bepaalde onderdelen werken niet meer? Wit scherm in uw WordPress website? Riseweb heeft ervaring in het oplossen van verschillende website problemen.

Website onderhoud

Je hebt een eigen website maar geen tijd om hem te onderhouden? Laat het aan ons over! Wij voorzien in onderhoud en updates van de website, server, databases... voor een soepel draaiende website.

Web hosting en domeinnamen

U heeft zelf al een website en wenst enkel te veranderen van hosting / domeinnaam partner? Riseweb biedt u cPanel hosting aan met uw eigen login, en met persoonlijke service bij vragen.

Geavanceerde SEO

We voorzien in diepgaande zoekmachineoptimalisatie van websites met de nieuwste technieken, om de hoogst mogelijke positie te bekomen in zoekmachines zoals bv. Google. Zowel voor bestaande als nieuwe websites.

Waarom uw website laten maken door Riseweb?

 • Persoonlijke service:
  Één contact voor al uw vragen, de persoonlijke service van Lorenzo. Vanop afstand of ter plaatse in Gistel.
 • Eerlijke prijzen:
  Geen onaangename verrassingen op de factuur maar wel eerlijke prijzen die overeenstemmen met de kwaliteit.
 • Expertise:
  De nodige expertise in huis om van uw project een succes te maken. Met mooie, snelle en gebruiksvriendelijke websites die online scoren.
 • Flexibiliteit:
  Flexibele mogelijkheden om de website zelf aan te passen of uit te breiden naar wens.

Zet nu de eerste stap

Meer omzet halen uit uw professionele website? Meer informatie nodig over het laten maken van een website? Boek nu een gratis en vrijblijvende afspraak in en we bespreken het samen!

Responsive webdesign
Begrippen

Wat is responsive web design en waarom heb ik het nodig?

Responsive webdesign: een website die zich automatisch aanpast In de moderne wereld van het internet…
Wat is een CMS Content Management Systeem
Begrippen

Wat is een CMS (Content Management Systeem)?

Definitie van een CMS Een Content Management Systeem (afkorting CMS) is een softwaretoepassing waarmee gebruikers…
Zelf website maken of uitbesteden
Tips & Tricks

Zelf website maken of uitbesteden? De voor- en nadelen opgelijst!

Je twijfelt tussen zelf een website bouwen of een website laten maken? Je website is…